Ти тут

Змови від запою і пияцтва

Змови від запою і пияцтва

Якщо ваші близькі страждають алкогольною залежністю, то не треба їх водити на гіпноз, кодування і т.д., бо всі ці методи не завжди приносять користь, але більше вони приносять шкоду. Коли людина спить і ви до нього звертаєтеся, то мозок фіксує усі сигнали. Тому вам необхідно під час сну вашого близького, страждає алкогольною залежністю, стати біля його узголів`я, тільки не ззаду голови, і вимовляти такі слова, можна пошепки: «Бажання пити спиртні напої пропали у тебе назавжди, і організм твій більше не в змозі приймати алкоголь, кожна клітинка твого організму не переносити алкоголь ».

Це робіть постійно, поки людина не кине пити. Таким же методом користуйтеся і при позбавленні від інших шкідливих звичок. Це дуже серйозний вплив людини на людину. Вам дозволяється використовувати тільки те, що зазначено, якщо ж хтось надумає мстити людині під час сну, або ж засуджувати, щоб любив або не любив, то буде покараний тому це є порушенням закону природи, а ці закони, повірте, спрацьовують безвідмовно. Ви повинні вдосконалювати свій Дух по цих рекомендацій, саме від вашої внутрішньої сили залежать терміни лікування ваших знайомих і близьких.

Як вилікувати алкоголізм змовами самостійно?

1. Ти небо, чуєш, ти, небо, бачиш, що я хочу робити над тілом раба такого-то. Тіло Маєр, печінка Тезе. Зірки ви ясні, сой-дитя в чашу брачную- а в моїй чаші вода з Загірне Студенця. Місяць ти червоний, зійди в мою клеть- а в моїй кліті ні дна, ні Покриш-ки. Сонечко ти привільне, зійди на мій двір-а на моєму подвір`ї ні людей, ні звірів. Зірки, уйміте раба такого-то від вина-місяць, відверни раба такого-то від вина-сонечко, утихомир раба такого-то від вина. Слово моє міцно!

2. Щоб п`є запоєм заснув і після цього перестав пиячити, потрібно в той час, коли він п`є і закушує, підсунути йому в рот віск, щоб він його куснув. А як засне, наго воріть на віск і зашити йому цей віск в одяг:

«Зоря заряніца, красна дівиця, сама мати і царіца- світлий місяць, ясні зорі, візьміть у мене безсоння, бездремотніцу, напів-нощніцу, серед ночі прийди до мене хоч красною дівицею, хоч матір`ю царицею і склади з мене і відведи від мене окаянну силу, і дай мені Спасова руку, богородіцини замок. Ангел мій, архангел мій, збережи душу мою, скрепі моє серце-ворог сатана, відмовся від мене. Хрестом хрещуся, хрестом огараждуюсь, хрестом ангела призи ваю, хрестом лукавого відганяю. В ім`я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь. Знаю Святі знамення! ».

Змова від пияцтва

В ім`я Отця і Сина і Святого Духа, амінь. Хміль і вино, одступись від раба Божого (ім`я) в темні ліси, де люди не ходять і коні не бродять, і птах не літає.



В ім`я Отця і Сина і Святого Духа (двічі), хміль і вино, виходь на швидку воду, на якій воді люди не ездят- від раба Божого (ім`я), хміль і вино, піди на буйні вітри, якій вітер по дальності ходить. В ім`я Отця і Сина і Святого Духа, прив`яжіть до лихому людині, який на (ім`я) хвацько думає, до того прив`яжіть, який добра не зробить, від мене на віки відчепися. В ім`я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.

Наклепи на відлучення від вина.

1. Наговорюють на брагу, пиво, вино на убильний місяць, опівночі, 3 рази: «Як небіжчик з гробу не встає, вина зелена не п`є, так і ти, раб Божий (ім`я), не пий ні з ранку зорі, ні опівдні на день, ні з ве-Учора на ніч. Амінь ».

2. Наговорюють на спиртне 3 рази, на убильний місяць: «Йшов Ісус Христос уздовж річки, дивився на золоті піски. йде він проти сонця, проти місяця. Йде - води не зіб`є, піску не сколихне. Як всієї господньої ріки не випити, чи не вилити, так щоб і раб Божий (ім`я) вина не пив, брагу НЕ лив. Як Ісус води в річці не сколихне, так і раб Божий (ім`я) зелена вина, браги не п`є. Амінь ».

Змова, щоб чоловік не пив. Читати над п`яним чоловіком, коли спить: «Як відрікся Юда від Христа, так нехай раб (ім`я) отрекется від вина. Амінь ».

Наклеп від сильного запою. Читати на хмільне: «Спить небіжчик, не встає, не їсть і не п`є, очі закриті, могилою зариті. Як не хоче він пити-гуляти, як не може він з савана вставати, так нехай раб (ім`я) не п`є вина зелена, брагу хмільну, пиво пінне. Амінь ».

Наклеп, щоб обридло, остогидло хмільне. Добре допомагає в відлучення від вина гірких п`яниць. Як правило, випивши тричі наговорене хмільне, п`яниця зовсім ОТУ-чітся від цієї згубної звички.



«Покликав Ігумен попа, і створили вони разом тричі цю молитву. Господи Ісусе Христе, сине Божий, помилуй раба (ім`я) від скверною пристрасті хмільний напасті. Не знав би він цієї маете відтепер до гробової дошки. Як свині море Океан не переплисти так рабу Божому (ім`я) хмільного навіки не пити. Амінь ».

Змова матері на п`яницю сина. Потрібно провезти воду через 3 села у відкритому посуді. Скільки-то залишиться, скільки-то расплещется. На ту воду, що залишилася, на-говорите, не входячи в свій будинок, і ввечері цього ж дня напоїть цією водою сина. Роблять це в суботу і нікому про це не говорять.

- 3 села з бабами і мужиками, з коровами і з биками, з собаками і кішками, з порожньої посудом і порожніми кошиками, з порожні-ми склянками і гуртками, з тверезими друзями і подружками, в церкви з попами і без попів, все тверезі , і мій син такий. В ім`я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.

Змова на п`яницю дочка. Треба знати точно, що у тій, кого ви будете лікувати, немає місячних. Покладіть кілька вугрів в посуд з вином, поки вони не за-снут, читайте змову:

- В ім`я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь. Хміль і вино, одступись від раби Божої (ім`я). В темні ліси, де люди не ходять, в по-ле, де коні не бродять, в небо, де птахи не літають. В ім`я Отця і Сина і Святого Духа (двічі). Хміль і вино, виходь на швидку по-ду, по якій люди не їздять, від раби Божої (ім`я). Хміль і вино, піди на буйний вітер, який віє, да в нашу сторону не йде. Амінь.

Знахарський спосіб, якщо п`яниця не хоче лікуватися. Не кажіть йому, що ваше терпіння лопнуло і що він буде схильний до лікування чаклунством, а зробіть так. Зберіть віник з різно-гілок (берези, осики, калини, горобини, але з умовою, що для питущою жінки входять в віник дерева жіночого роду, а для питущого чоловіка - дерева з чоловічими назвами - тополя, дуб, кедр і т.д) . Обмітаючи цим віником всі кути в домі, кажучи:

- Як правда, що вам сонечку більше не радіти, як росинки по листю вашої не скачуються, так і то правда, що вам в землі сирій гнити, а рабу Божому (ім`я) більше вина-зелена не пити. Амінь. Амінь. Амінь. Рийте яму за будинком так, щоб віник вмістився в ямі, засипте землею. Віник повинен згнити, а хворий повинен кинути пити спиртне.


Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення